Global Energy Solutions

Krachtige energie oplossingen voor een duurzame toekomst

Over ons


Bij Global Energy Solutions bestaat ons team uit gepassioneerde experts die zich inzetten om een duurzamere wereld te creëren. We zijn toegewijd om bedrijven te helpen hun operationele efficiëntie te verbeteren door middel van innovatieve en duurzame energieoplossingen. We gebruiken de nieuwste, veiligste en slimste producten, zorgvuldig geselecteerd van de meest vooruitstrevende producenten wereldwijd.


Onze AI-gestuurde energieoplossingen zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van ondernemingen van elke omvang, van kleine bedrijven tot grote industriële productiebedrijven. Wij zijn er voor elke ondernemer die zijn energieprestaties wil optimaliseren en zijn kosten wil verlagen. Bij Global Energy Solutions geloven we in de kracht van technologie om de energie-efficiëntie te verhogen en bij te dragen aan een duurzame toekomst.


Bovendien onderscheidt Global Energy Solutions zich door het integreren van AI-gestuurde technologieën in het beheer van energie. Ons geavanceerde systeem, in combinatie met een dynamisch energiecontract, stelt ons in staat om in te spelen op schommelingen in de energiemarkt. De AI-gestuurde energieopslag optimaliseert zowel de timing van energie-aankopen als het moment van energieverkoop, door te handelen wanneer de energieprijzen het laagst zijn en de opbrengsten het hoogst. Dit verlaagt niet alleen de energiekosten aanzienlijk maar creëert ook een potentieel verdienmodel.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan voor je klaar om jou te adviseren over de beste energieoplossingen voor jouw bedrijf. Ontdek hoe je efficiënter en duurzamer kunt opereren en tegelijkertijd kosten kunt besparen. Ons team van experts helpt je graag met een op maat gemaakt advies.

Contact opnemen​​​​

Waarom een Energie-opslagbatterij juist Nu een verstandige Investering is

Slimme energieopslag, een duurzame investering

In het huidige energielandschap is het investeren in een energie-opslagsysteem een strategische keuze die jou aanzienlijke voordelen biedt. Een energie-opslagbatterij stelt je in staat om volledige controle te nemen over je energieverbruik en -kosten. Dit is niet alleen gunstig voor je energierekening, maar vermindert ook de afhankelijkheid van je bedrijf van het stroomnet en de fluctuerende energietarieven.

Voordelen van Energieopslag voor Jou bedrijf:

Verlagen van de Energiekosten: Door op strategische momenten energie op te slaan - wanneer de prijzen laag zijn - en te gebruiken of te verkopen - wanneer de prijzen hoog zijn - kun je de energiekosten van je bedrijf aanzienlijk reduceren. Dit concept, bekend als "load-shifting" of "peak-shaving", zorgt voor maximale kosten-efficiëntie.

Vergroot je Onafhankelijkheid: Met een eigen energieopslagsysteem wordt je bedrijf minder afhankelijk van externe energieleveranciers. Dit vergroot je zekerheid over energievoorziening, zelfs tijdens calamiteiten, piekverbruiksperioden of netuitval.

Verklein je Ecologische Voetafdruk: Door slim energiebeheer met behulp van AI-gestuurde energieopslag kun je actief je ecologische voetafdruk verkleinen. Het strategisch opslaan van energie tijdens periodes van lage tarieven en het gebruik of de verkoop ervan wanneer de tarieven hoger zijn, stelt je bedrijf niet alleen in staat om kosten te besparen maar draagt ook bij aan een duurzamere energievoorziening. Dit bevordert het gebruik van hernieuwbare energie en vermindert de afhankelijkheid van niet-duurzame energiebronnen. Door te kiezen voor een energiebeheersysteem dat gericht is op verduurzaming, toon je het commitment van je bedrijf aan milieubewustzijn en draag je bij aan een groenere toekomst.

Verken vandaag nog de mogelijkheden van slimme energieopslag en zet een stap vooruit in de richting van duurzame energie-efficiëntie, kostenbesparing en onafhankelijkheid.

Ontdek de mogelijkheden ​​ Klik hier!​​​​​​